Vállalati
Megoldások

A Simple mobilalkalmazás szolgáltatásai cégek, szervezetek számára is elérhetők egyszerű és rugalmas vállalati konstrukciók keretei között. A mobilszolgáltató független alkalmazás gyors és egyszerű felületet biztosít többek között a céges járművek használatakor felmerülő parkolási díjak és e-matrica költségek kezeléséhez.

Az Android, iOS és WindowsPhone rendszerekre is ingyenesen telepíthető mobilalkalmazással a vállalati szolgáltatásra jogosult munkatársak egyszerűen és biztonságosan parkolhatnak az ország fizetős közterületein vagy vásárolhatnak e-matricát. A szolgáltatás minden esetben rugalmasan biztosítja az ehhez szükséges adminisztrációs hátteret. A felhasználókat a hét minden napján 24 órás ügyfélszolgálat, a partnereket pedig külön dedikált kapcsolattartó segíti a szolgáltatáshoz kötődő kérdéseik megválaszolásában.

A Simple vállalati megoldások jellemzői
 • pénzügyi- és mobilszolgáltató független,
 • ingyenesen elérhető minden Android, iOS, és WindowsPhone operációs rendszerű mobiltelefonra,
 • biztonságos, e-mail cím alapján azonosítja a szolgáltatás használatára jogosult munkatársakat,
 • letisztult és felhasználóbarát kezelőfelülettel segíti a munkatársak gyors ügyintézését,
 • különösen kedvező díjak,
 • magas szintű biztonságot garantál,
 • átlátható és rugalmas postpaid és prepaid számlakiegyenlítési lehetőségeket biztosít,
 • átfogó statisztikákkal, kimutatásokkal és kényelmi funkciókkal támogatja az adminisztrációs feladatok ellátását,
 • a hét minden napján 24 órás ügyfélszolgálattal segíti a felhasználókat,
 • dedikált kapcsolattartókon keresztül gyorsan, rugalmasan kezeli a szolgáltatáshoz kötődő ügyeket,
 • és folyamatosan a partneri igények mentén fejleszti tovább a szolgáltatást.
Biztonságos parkolás pár érintéssel
Az ország összes közterületén használható a Simple GPS alapú helymeghatározással működő, interaktív térképe. Az első alkalommal megadott rendszám kiválasztását követően a rendszer érzékeli a parkoló zónát, ezzel küszöbölve ki a rossz adatok megadását. A parkolás ideje előre is megadható, az időkorlát lejáratánál pedig jelez a rendszer, így a feleslegesen elköltött összegek és a büntetések is megelőzhetőek. A köztéri parkoláson túl a folyamatosan bővülő indoor (mélygarázs, parkolóház) partneri hálózat biztosítja, hogy a munkatársak minden esetben gyorsan és biztonságosan parkolhassanak.
vállalati parkolás
vállalati parkolás
E-matrica azonnal
Bármilyen típusú gépjárműre azonnal vásárolható e-matrica a Simple alkalmazás segítségével. A funkció így nem csak az előre tervezett utazásokra, de a váratlan helyzetekre is hatékony megoldást biztosít. Az érvényességi idő folyamatos nyomon követésével, az érvényesség kezdetének rugalmas beállításával, illetve a matricák alkalmazásban történő rögzítésével az adminisztrációs feladatok is jelentősen egyszerűbbé válnak.
vállalati parkolás
vállalati e-matrica
Próbálja ki alkalmazásunkat!
appstore googleplay windows
Csatlakozna? Vegye fel velünk a kapcsolatot:
Köszönjük megkeresését, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.