Mobilalkalmazás
az egyszerű, de sokoldalú mobilpláza

Legfőbb előnyei:

  • gyors, élményszerű vásárlás bárhol, bármikor
  • letöltése ingyenes
  • mobilszolgáltató-független
  • mindhárom platformra telepíthető (Android, IOS, Windows Phone)
  • magas szintű biztonság a vásárlás során
Csatlakozzon partnerként
alábbi szolgáltatásainkhoz:
Ételfutár: Csatlakozzon vendéglátóegységével országos lefedettségű ételrendelési hálózatunkhoz, így az Ön kínálata is elérhetővé válik felhasználóink számára.
Automata: Bármely termékhez vagy szolgáltatáshoz kapcsoltan üzemeltetett kezelőszemélyzet nélküli fizető automatára illeszthető terminálunk számos innovatív megoldást kínál a készpénz nélküli vásárlás egyszerű és gyors lebonyolítására.
jegy: Rendezvényszervező? Rendezvényhelyszín üzemeltető? Szabadidős szolgáltatást nyújt? Értékesítse belépőjegyeit a Simple mobilalkalmazáson keresztül! Egyszerű, készpénzmentes értékesítést és gyors, rugalmas beléptetési megoldást kínálunk Önnek!
Mobilpincér: Mobilalkalmazás-alapú rendelési és fizetési megoldás. Könnyítse meg vendéglátóegysége személyzetének és vendégeinek a kiszolgálási folyamatot!
Hűségkártya: Amennyiben szolgáltatásához kötődően működtet hűség- vagy kedvezményprogramot, virtualizálja a programhoz tartozó kártyát a Simple alkalmazásban, így az mindig kéznél lesz vásárlói számára – és a pénztárcában sem foglalja feleslegesen a helyet.
Party: Folyamatosan frissülő országos programajánló a legjobb buli helyszínek ajánlataiból – melybe egyszerűen bekerülhet az Ön rendezvénye is.
Parkolás, e-matrica, TAXI: E szolgáltatások kapcsán az önnek szóló együttműködési ajánlatunkat a Vállalati megoldások menüpont alatt éri el
Támogató funkciók:
Próbálja ki alkalmazásunkat!
appstore googleplay windows
Csatlakozna? Vegye fel velünk a kapcsolatot:
Köszönjük megkeresését, hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.